bila hati bernyanyi..jemari kan menari

1 Feb 2011

my first cup cake

dh lama memang aku berhasrat nak hadiahkan suami kecintaan aku ni my home made cup cakes. last week his birthday aku pulak admitted to ward. so, minggu sudah balik kampung. ada lah peluang aku untuk merialisasikan hasrat aku tu. so petang sabtu tu aku ke pekan beli bahan.

dan hari ahad aku bertungkus lumus la mencomotkan dapur aku yg dh memang sedia tak berapa nak kemas tue.. hehehe.

tangan tak bedung ni nak mendecor cake?? hehehe.. gi ni lah hasil nye...jeng..jeng..jeng



cantik tak?? wakakaka..aku sendiri rasa nak kutuk. yg penting cik abang aku suka=)



5 ulasan:

  1. oh..patutla tanya resepi kek coklat!
    hmm...tosai syed sedapppp... x masam!

    BalasPadam
  2. hehehe..naufal mkn byk kek tu. nyam nyam je..
    tosei tue mmg spesel.xtarok tairu or susu masam.

    BalasPadam
  3. wah...dh mahir nmpk..anak toke pon xpndai nk decorate cam tu..hahaha

    BalasPadam
  4. wakaka..perli baik punye ye be..

    BalasPadam
  5. hahaha..mane de perli..seyesly aku pon xreti nk hias2 cup cake ne..hahaha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...