bila hati bernyanyi..jemari kan menari

15 Nov 2011

baby pon treasure hunt gak

huhuhu..walaupon perut ni dah memboyot, tapi hati tetap rasa belia remaja je.. 
bila family Al-Bajuri umumkan untuk pendaftaran treasure hunt memang dah set nak masuk..
ape pun pujuk hubby aku ajak join..hehe. siap tempah baju lagi.


plan asal gorup aku, aku + hubby + adik + aya (sepupu) tak terkecuali si kecik naufal.
amik sempena name timangan naufal si lemet..excited daftar bagi nama kumpulan LEMETS. ye la semua pon sehat2 kalau pakai baju dah macam lemet (lepat ) :p


em lepas kenduri habis, kemas2.. terus tido. yela esok nak bangun awal. aktiviti berat ni. tapi malang nya, mak cik aku masuk wad, jadi aya tak jadi join. naufal pon xsehat. tengah meragam. mujur tunang adik aku ada, tak pasal-pasal dia kene main sekali..hehehe..


tak sia-sia bersusah payah aku  and the geng completekan semua task. sape sangka tuah baby..jadi JUARA !
hoooraaayyyyy!!


memang haru kumpulan lain=p





sebelum acara bermula..;p

inilah saat yang tak mungkin dilupakan

kenangan indah 2011

tengoklah betapa gembiranya si lemet naufal..habis je acara malam tu, sampai rumah dah 12.00 malam, terus kitorang gie rumah dia. dan video call awal-awal jangan bagi dia tido. bukan main seronok dia tarik2 hamper tu, xsempat nak bawa masuk rumah. walaupon dia dalam kesakitan, dia lupakan jap sakit dia demi hadiah yang lagi besar dari dia tu=)

baby dalam perut nie pon, bukan main lompat2 gembira, sampai 1.00 pagi masih aktif. dah la sepanjang aku berlari-lari treasure hunt die pon 360' pusing2 dalam perut..bukan mian lagi=)

yang lagi best, malam Sayembara Puisi Al-Bajuri 2011 malam minggu tu, aku jadi JOHAN gak..hehehehe..tambah-tambah la hepi.. memang rezeki anak betul. ape pon balik kali ni memang amat beerti buat aku=)

kesayangan aku nie pon nak masuk gak.. mujur lah aku dapat ilham nak tulis pantun kat tepi pantai ni

walaupon puisi tu dah basi sebab tulis tahun lepas. tapi tetap berjaya

yes.. dua kali juara=)

2 ulasan:

  1. comelllnyeeee.....baby kene sihat n akttif tau..nanti jumpe anty ira k!!!hehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...